Hirdetés

A szexvádak után: 40 évvel fiatalabb nővel jött össze a rocksztár

Először jelent meg új barátnőjével a szexizmu svádjai óta a Rammstein frontembere.

A 60 éves Til Lindemann most épp Párizsban zúzott a zenekarával, másnap egy városi séta során a ocksztár sokkal lazábbnak és felszabadultabbnak tűnt, mint valaha. Még mosolygott is. Ennek oka viszonylag egyszerű: úgy tűnik, énekesnek új barátnője van. Kézenfogva járt-kelt a francia főváros utcáin egy fiatal szőke nővel, még a karácsonyi vásárt is megnézték.

Azzal vádolták az énekest, a koncertjein nőket zaklatott - de nem találtak bizonyítékot. Senki nem tett vallomást.
Azzal vádolták az énekest, a koncertjein nőket zaklatott - de nem találtak bizonyítékot. Senki nem tett vallomást. Instagram/ramsteinofficial

Azóta az is kiderült, hogy újdonsült barátnője az alig 20 évesszJoelle Marie Jaracz, egy német-lengyel származású modell és influenszer. A fiatal lányt százezren követik, kommunikáció szakos hallgató és négy nyelven beszél. Előszeretettel mutatja meg magát pikáns képeken, de a rajongóinak jelentős része látszólag nem tud megbékélni azzal, hogy a 60 éves rocksztárral jött össze.

A 20 éves influenszer egyetemista, 4 nyelven beszél, és nagyon dögös.
A 20 éves influenszer egyetemista, 4 nyelven beszél, és nagyon dögös. Instagram/joellejrz

Jaracz és Lindemann állítólag már több hónapja együtt vannak. A nő már többször járt az énekes berlini lakásán, és koncertekre is elkíséri. Párizsban még a színpadról is posztolt egy képet az Insta-Storyjába, csütörtökön pedig magángéppel repültek vissza Berlinbe.

Címlapfotó: Instagram/till_lindemann_official

Hirdetés
Hirdetés