Hirdetés
Hirdetés

Virágok mindenfelé: könnyekig meghatódott a nő, amikor meglátta, ki díszíti fel minden nap az ágyát - Videó

Amikor a nő nemrég hazaért egy hosszú munkanapról, nagy meglepetés várta a szobájában: virágok voltak mindenfelé, még az ágyán is.

Természetesen elképzelése nem volt, ki lephette meg. Így nem tehetett sei, lefeküdt aludni. Másnap reggel viszont alig hitt a szemének: egy apró szürke macskát fedezett fel az ablakában - egy virággal a szájában. Aalish Elise a TikTok-on több videót is posztolt a meseszerű történetéről. Azt is elmondta, hogyan találkozott ő és Fiddy, ahogy azóta a cicát elkeresztelte.

"Bolhás és férges volt, ezért elvittem az állatorvoshoz" - magyarázta Aalish, hozzátéve, hogy végül mindent megpróbált, hogy felkutassa Fiddy valódi gazdáját. Amikor végül sikerült, összetört a szíve. A cica ugyanis nagyon rossz körülmények közül menekült hozzá, és azóta is naponta hordta neki a virágokat. A cica gazdi mindenesetre egengedték, hogy a macska örökre Aalishnál maradjon.

És - mint a nő azt azóta is rendre dokumentálja - Friddy azóta is minden nap visz virágot neki az ágyába. "Azt hiszem, a legtöbb virág, amit egy nap kaptam, tíz vagy tizenegy volt" - mondta.

Címlapfotó: TikTok/aalishelise

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés