Hirdetés
Hirdetés

Kim Kardashian vámpír arckezelésről posztolt

A The Mirorr által megkérdezett szakértő óvatosságra int mindenkit, a  reality-tévésztár újabb arckezelésével kapcsolatban.

De mi is az a vámpír kezelés vagy Drakula vagy PRP terápia:

A szépségipar új módszerei között minden bizonnyal az egyik legizgalmasabb újdonság a drakula arckezelés, közismertebb nevén a vámpír arckezelés. Ahogy az elnevezés is utal rá, a technológia a bőr vérellátására alapoz, a vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást. A bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, és a ráncok kisimulnak. Nemcsak az arc, de a nyak, dekoltázs és a kézfej is kezelhető PRP terápiával. Az eredmény a kezelés után 1-2 hónappal később válik először láthatóvá majd ezután folyamatosan alakul ki és akár 2 évvel lassítja az öregedést.

A The Mirorr által megkérdezett  Dr. Alan Durkin plasztikai sebész így nyilatkozott a kezelésről

„A vámpír arckezelés előnyei abban rejlenek, hogy képes javítani a bőr tónusát és textúráját. A páciens saját gyógyító mehanizmusa beindul a bőr megfiatalítására, így lehetőség nyílik arra, hogy ezzel a módszerrel jelentősen javítsák a bőr minőségét.”

"Az eljárás kockázatai a vérnek való kitettséggel kapcsolatosak. Mivel a pácienstől vért vesznek majd plazmává dolgozzák fel. Nagyon fontos, hogy ez alapvetően  orvosi eljárás. Sok helyen azonban orvosi felügyelet nélkül végzik ezt a beavatkozást.  Kiemelten fontos, hogy csak saját vérkészítménnyel végezzék el a kezelést."

Címapfotó: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés