Hirdetés
Hirdetés

Bumm: ez a kisgyermekes sztársportoló Kim Kardashian új pasija

Rendre a címlapokon virít a magánéletével, most behúzná a féket. Pedig nem akárkivel van együtt a pletykák szerint.

A 43 éves Kim Kardashian azzal lett híres, hogy kamerákat engedett az életébe. A Kanye Westtel való kapcsolatát jószerivel így is élte le, majd a szakítás után az alig 30 éves Pete Davidsonnel volt egy rövidebb románca. Azóta semmi - állítólag. De Kim épp így is szeretné, ugyanis egy ismerőse a DailyMailnek most arról beszélt, úgy döntött, a magánélete egy részét távol tartja majd a nyilvánosságtól. Nyilván: a szerelmi életére gondolt. A döntés azért is meglepő, mert rögtön ezzel egyidőben kelt szárnyra. a pletyka, hogy nem akárkivel jött össze

Nos, Kim a pletykák szerint egy alig 31 éves, elvált, kisgyermekes amerikai futballsztárral, Odell Beckham Jr.-ral randizik. Állítólag szeptemberben ismerték meg egymást, és tavaly év végén már együt is szülinapoztak. Kim október végén, Beckham november elején született. Egy névtelen forrás szerint nagyon közel kerültek egymáshoz, a pletykákra pedig eddig egyikőjük sem reagált. A Baltimore Ravens sztárja korábban évekig járt a 30 éves Lauren Wood (nevű modellel, a gyermekük 2022 februárjában született.

Odell Beckham Jr. és Kim néhány napja ugyanabba a buliba ment el. Közös kép még nincs
Odell Beckham Jr. és Kim néhány napja ugyanabba a buliba ment el. Közös kép még nincs Profimedia/RedDot

A paparazzik valószínűleg már a nyomukban. Remélhetőleg hamarosan megdönthetetlen bizonyítékok is előkerülnek az új álompárról.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés