Hirdetés
Hirdetés

Tik-Tok videója miatt esett neki a világ Kim Kardashian-nek - Minek ez az irodájába?

Ismét éles kritikákkal kell szembenéznie Kim Kardashiannek.


Kim Kardashian irodája messze nem egy átlagos munkahely, ami a berendezést és a dizájnt illeti. A követőit azonban nem az zavarja, hogy a jelek szerint a vállalatnak már legalább négy olyan szobája is van, amelyben a márka összes szépségápolási terméke és minden egyes magazinjának címlapja faldíszként szerepel. Sőt, az íróasztalán az agyának 3D-s modellje díszíti. De ez sem gond. Az azonban igen, hogy az irodában egy szolárium is van.

A realitysztárt rengeteg kritika éri az irodájában lévő szolárium miatt - nemcsak azért, mert sokan abszurdnak tartják, hogy szoláriumot tart a munkahelyén, hanem mindenekelőtt azért, mert felelőtlenül reklámoz valamit, amit évek óta általánosan veszélyesnek tartanak. "Most már visszamehetek a szoláriumba, ha Kim Kardashian is ezt csinálja?" - olvasható egy komment, amelyben a szolik egészségügyi kockázataira utalhat az egyik rajongó. Pláne, hogy Kim egyik húga, Kloé 2022-ben bőrrákban szenvedett.

Kim Kardashian azzal védekezik, hogy a szolárium neki akkor nagy segítség, ha a pikkelysömöre kiújul. Egyébként soha nem hazsnálja azt. Meglepő: vannak, akik egyetértenek vele és hasonló módon enyhítik a betegség tüneteit. Ugyanakkor számtalan bőrgyógyász a hozzászólásokban egyértelműen kifejtette: a szoláriumozás soha nem ésszerű terápia a bőrbetegségek kezelésére. A legtöbb szolárium ugyanis UV-A sugarakkal működik, ami mélyen behatol a bőrbe, és elősegíti mind a bőr idő előtti öregedését, mind a bőrrák kialakulásának kockázatát.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés