Hirdetés
Hirdetés

Kim Kardashian direkt Taylor Swift barátait kéri fel SKIMS modellnek?

Taylor Swift új száma óta, amiben a reality sztárt kritizája az egész internet Kim reakciójára vár. Eddig a Jimmy Kimmel showban csak annyit mondott, hogy szép az élet és jól van, a fanok ebből arra következtettek, hogy ezzel jelzi, hogy nem érdekli a Taylor dráma és szereté élni az életét.

Viszont néhány napja az Instán az énekesnő ex legjobb barátnőjével tett ki egy sztorit és újra találgatások indultak és mindenki egy újabb reakciót vár Kimtől.

Most viszont a rajongók kezdik összerakni Kim stratégiáját, ami az lehet, hogy direkt Taylor barátnőivel fozózza a SKIMS kampányokat és így áll „bosszút”. Az első ilyen csajszi Brittany Mahomes volt, ami szintén egy NFL sportolóval jár és így barátkozott össze Taylorral. A második alkalom pedig a Valentin napi kampány volt, aminek Lana Del Rey volt az arca, aki nagyon közel áll Taylorhoz, sokszor együtt jelennek meg rendezvényeken is. Most pedig Sabrina Carpenter volt a legújabb arca a márkának és képzeld, ő volt Taylor Swift előzenekara a legutolsó turnéján.

Nyitókép: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés