Hirdetés
Hirdetés

Teljes őrültség: Kim Kardashian nem akármit injekcióztatott magába a bőre miatt - Videó

Ha szép akarsz lenni, nemcsak szenvedned kell, hanem magas undortűrő képességről is tanúbizonyságot kell tenned - legalábbis Kim Kardashian szerint.

Kim Kardashian a családjuk életét bemutató a The Kardashians című realitíben árulta el a titkát. De kezdjük az elején! A hollywoodi sztárok szépségápolási rituáléi gyakran felvetnek kérdéseket. Nagyjából bármire képesek a sztárok as zépségért. Amal Clooney az algalevesben bízik, Hailey Bieber pedig tonnányi vazelint ken az arcára a bőre feszességéért, és a jelek szerint Kim Kardashian sem riad vissza az őrült módszerektől. A valóságshow-sztár még "kolléganői" szokatlan kezeléseit is felülmúlja, és egy új, különösen bizarr arckezelésnek vetette alá magát, amitől rajongói sokkot kaptak.

A 43 éves nő ismét bebizonyítja: nincs olyan, ami nem létezik. Ha szépségápolásról van szó, a szakértők egyre furcsább ötletekkel állnak elő, hogy segítsenek a sztároknak és a ránctalanításban. A The Kardashians július 11-i epizódjában Kim Kardashian elárulta, hogy egy szokatlan terméket injekciózott az arcába. Nem botoxot, nem hialuronsavat, hanem lazacspermát!  "Lazac spermás arcpakolást kaptam, ahol lazac spermát fecskendeztek az arcomba" - számol be a műsor egyik klipjében.

Jennifer Aniston nyomában

Hivatkozás másolása

De nem Kim Kardashian az egyetlen híresség, aki kipróbálta a bizarr kezelést. A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston is átesett ezen a szokatlan arckezelésen. A színésznő a WSJ magazinnak elmondta, hogy eleinte nem volt biztos benne, hogy kozmetikusa komolyan gondolja-e a lazacspermium injekciós bevitelét, de végül meggyőzte az eredmény. Sajtóhírek szerint ez a kezelés fiatalítja, feszesíti és intenzíven hidratálja a bőrt. A lazacspermás arcpakolás átlagos ára 200 ezer forint körül mozog. Kíváncsian várjuk, Magyarországon mikor bukkan fel.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés