Hirdetés
Hirdetés

Két éve nem fűt az idős nő: így nem fázik még mindig

A 68 éves özvegy asszony elárulta a titkát.

Caroline Duddrige 8 nyolc éve, 2015-ben vesztette el a párját. A férje egy hosszan tartó, rákos megbetegedés után hunyt el. Az özvegy asszonynak azóta egy kis nyugdíjból kell megélnie. "Mivel egyedül voltam, nem engedhettem meg magamnak" - mesélte a The Sunnak a fűtéssel kapcsolatban. Azóta gyakorlatilag csak egy elektromos takarót használ, meg azokat a fortéyokat és praktikákat, amelyeknek köszönhetően nem fázik a hideg hónapokban sem.

Nem szeretné tömni a szolgáltatók zsebét a kis nyugdíjából.
Nem szeretné tömni a szolgáltatók zsebét a kis nyugdíjából. Pinterest/Express

A walesi nő elárulta, hogy többek között újra táncolni kezdett, "mert az melegen tart". A benti takarításokat, barkácsolásokat, festét a hidegebb hónapokra hagyta, hogy mozogjon. És beiratkozott egy edzőterembe, amit másoknak is ajánl. "Felépíti a belső hőm, és még órákig melegem van utána" - mondta a konditermi órákkal kapcsolatban. Ugyanakkor azt sem titkolja, a bőre is ellenállóbb lett két éve alatt a hideggel szemben. A mosnivalóját ugyanúgy szárítókötélen szárítja.

Caroline azt mondja, nem szívesen fizetne az egyébként is dúsgazdag szolgáltatónak. A nagyszülei megtanították neki, hogyan kell elvisleni a hideget: vastagon felöltöztek és tették a dolgukat.

CÍmlapfotó: Instagram/carolineduddridge

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés