Hirdetés
Hirdetés

Közellenség lett Kendall Jenner: pedig csak egy ruhadarabot mutatott meg a világnak

Szokatlan ruhákban posztol a síparadicsomból - az egyik kiverte a biztosítékot.

Gyűlölködő kommentek tucatjai érkeznek Kendall Jenner egyik fotójához. De kezdjük az elején! Az amerikai Colorado államban található Aspen a téli időszakban vonzza a sztárokat, a Kardashian/Jenner család cicababái pedig sehonnan nem hiányozhatnak, ha feltűnősködésről van szó. Kendall Jenner most bőséggel kap a figyelemből. Az ok: egy XXL-es bunda, ami s brit divattervező, Phoebe Philo darabja.

Mégis bunda a bunda.
Mégis bunda a bunda. Instagram/kendalljenner

A fekete és barna színátmenettel ellátott luxusdarab  24 ezer euróba, azaz 9 millió forintba kerül. Kendall egy egyszerű fekete cipővel és félig átlátszó harisnyával kombinálta. A kiposztolt képekhez azt írta: "Csinálj belőlem egy eszpresszó martinit". Több se kellett a világnak! Nagyon hamar kiderítették, a bunda frissen nyírt juh, vagy bárány bőréből készült. Nem csak a feketeöves állatvédők, az átlag emberek is feéhúzták emiatt magukat.

"Nem, Kendall, ez egyáltalán nem menő", vagy "Az állatkínzás nem áll jól neked" - ilyen és ehhez hasonló kommentek kezdtek sorakozni a fotók alatt. Akadt olyan is, aki ennél is tovább ment: "Én csak egy elkényeztetett, beképzelt, gazdag lányt látok".  Az igazi mélyütést egy nő vitte be a kérdésével: "Nem úgy teszel, mintha állatbarát lennél?". És való igaz: a családi realitíben rendre ezt hangoztatta. Még egy farmot is vett az összes lovának.

Se állatorvos, se lovas nem lett Kendall Jennerből - pedig ez volt a terv.
Se állatorvos, se lovas nem lett Kendall Jennerből - pedig ez volt a terv. Instagram/kendalljenner

"Mindig is szerettem az állatokat. Tíz évig lovagoltam, ezért úgy gondoltam, hogy profi lovas, majd állatorvos leszek" - mondta egy korábbi interjújában, de azóta nyilván tudjuk: se orvos, se lovas nem lett. Modell azonban igen, és korábban Stella McCartney-val is dolgozott együtt, aki elkötelezett vegán és állatvédő aktivista, aki vegén bőrt és szőrmét használ csak. Most kíváncsian várhatjuk, ezek után lesz-e még közös projektjük.

Címlapfotó: Instagram/kendallkjenner

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés