Hirdetés
Hirdetés

Keanue Reeves és Alexandra Grant: érzéki csók a kulisszák mögött - Fotó

Szerelmesen és csókolózva mutatkoztak a fotósoknak a MOCA-gálán.


A hollywoodi sztár és képzőművész szerelme ellopta a show-t a Los Angeles-i The Geffen Contemporary Museumban megrendezett MOCA-gálán. Az 59 éves Keanu Reeves és barátnője, az 54 éves Alexandra Grant szombat este pózolt a fotósoknak a vörös szőnyegen. De a legnagyobb sikere annak a fotónak van, ami a kulisszák mögött készült és az látszik rajta, hogy a pár egy forró csókot vált.

A pár természetesen kiöltözött az eseményre. Keanu egy elegáns szürke öltönyt viselt, hozzá illő sállal, és boldogan karolta, vagy épp kézenfogta a sokkal feltűnőbb színű, egy türkizkék ujattlan szaténruhában tündöklő szerelmét. A művésznő visszafogott sminket viselt, hajában néhány fonást viselt, hátratűzve. Ezüst ékszereket is viselt.

5 éve debütáltak a vörös szőnyegen, először készült róluk csókolózós kép.
5 éve debütáltak a vörös szőnyegen, először készült róluk csókolózós kép. Profimedia/RedDot

Reeves és Grant 2019 novemberében a LACMA Art + Film gálán debütált párként a vörös szőnyegen. A képzőművész nem sokkal később úgy nyilatkozott, hatalmas érdeklődést váltott ki a premierjük. "Azt hiszem, minden egyes ismerősöm felhívott november első hetében, és ez lenyűgöző" - mesélte néhány hónappal később a brit Vogue-nak.A pár együtt vezet egy kiadót hosszú évek óta, s a pletykák szerint már 2011 óta alkotnak egy párt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot




Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés