Hirdetés
Hirdetés

Először mutatta meg a világnak a 3 éves lányát Katy Perry és Orlando Bloom - Videó

Sosem mutatták még meg kislányuk arcát Katty Perryék - most megtört a jég.
Sosem mutatták még meg kislányuk arcát Katty Perryék - most megtört a jég. Instagram/katyperry

A Las Vegas-i showműsorának fináléja zajlott épp, amikor Katy Perry kislánya megjelent a színpadon. Ellopta a showt a sztáranyuka elől.

Vége a bújócskának: Katy Perry és Orlando Bloom végre megmutatta a hároméves Daisy Dove-ot a világnak. Bár az is lehet, a kislány önként döntött úgy, hogy felmegy a színpadra az édesanyjához. Az énekesnő épp a 2008-as "Hot and Cold" című slágerének előadására készült, amikor megjelent a lánya, így szánt rá pár percet a színpadon. A rajongók persze résen voltak és többen is lefilmezték a jelenetet, a felvételek pedig futótűzként terjednek a közösségi oldalakon.

Daisy rózsaszín pöttyös ruhában, Minnie egérnek öltözve állt a színpad mellett, a fülein pedig hatalmas fülvédő, hogy a hangos koncert ne okozzon károkat a hallásában. Az édesanyja is el volt ájulva tőle.

Daisy! Annyira szeretlek! Te vagy a legjobb barátom, annyira örülök, hogy itt vagy

"Most eléneklem a következő dalt - szerintem tudod" - mondta Katy Perry a lányához fordulva, és egyébként a koncert egy másik pontján a férjét is méltatta. Hihetetlen támogató" és "csodálatos apa" jelzőkkel említette őt meg. És erre is lett bizonyíték később. Egy másik rajongó videóján már Orlando Bloom is látható amint a műsor alatt a "Chained to the Rhythm"-re táncol kislányával a karján.

Az énekesnő később megható vallomást tett: "A lányom, Daisy Dove születése után kezdtem el ezt a műsort. Amikor találkoztam vele, olyan volt, mintha végre megjelent volna az a szerelem, amit mindig is kerestem. Meggyógyított és megmutatta, hogyan kell újra játszani" - mondta Katy a színpadon, majd hozzátette: ha az emberek egy gyermek szemével látnák az életet, talán mindannyian szabadok lennének.

Címlapfotó: Instagram/katyperry

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés