Hirdetés
Hirdetés

Kate Upton visszatért- Fotók

A modell és színésznő az elmúlt években visszavonult a rivaldafénytől most, viszont újra a Sports Illustrated magazin címlapján feszít fürdőruciban. Május 14-én a magazin kiadta a 60. évfordulós számát, amelyben a Layover színésznője van a központban. 

Kate Upton 2011-es debütálása óta modellkedik a kiadványnak, és abban az évben „az év újoncának” koronázták meg. Kate első „szólóborítója” 2012-ben volt, majd 2013-ban ismét a borítón pózolt. 2014-ben a flip borítón szerepelt (ami azt jelenti, hogy az eredeti borító mögötti rejtett borítón volt), 2017-ben pedig ismét a borítót kapta, így ő lett az első olyan modell, akinek több borítója is volt a Sports Illustrated magazinnál.

A magazin a négy darab Kate Upton borítón kívül három további gyűjthető borítót (igen, összesen hét van!) dob piacra az évforduló alkalmából. Ezeken a példányokon magazin 52 múltbeli és jelenlegi ikonja, szerepel olyan nevek, mint Christie Brinkley, Kate Love, Leyna Bloom, Lily Aldridge, Martha Stewart, Maye Musk, Molly Sims, Paulina Porizkova, Tyra Banks és Winnie Harlow.

Nyitókép: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés