Hirdetés
Hirdetés

"Vért hánytam" - Először beszélt betegségéről Kate Beckinsale

A tavaszi bejelentés sokkolta a követőit: ijesztő képeket posztolt a kórházi ágyáról.


A kórházi ágyán feküdt, infúzió csöpögött a testébe. A sokkoló képeket azóta törölte a közösségi oldalairól, de most részletesen beszélt róla, miért került hetekre egészségügyi intézménybe. Nemrég egy olyan videót posztolt az Instára, amiben egy rózsaszín neglizsében pózol, kemény kritikákat kapott az alakja, és különösen a feneke miatt. De már van magyarázat, mi történt vele. "Nem, valójában végignéztem, ahogy a mostohaapám (Roy Battersby rendező - A szerk.) sokkolóan hirtelen meghal, anyukámnak négyes stádiumú rákja van, és a stressz és a gyász miatt elég gyorsan lefogytam" - mondta a színésznő.

Beckinsale azt is elárulta, hogy idén májusig hat hetet töltött kórházban, mert a bánat "lyukat égetett" a nyelőcsövébe, ami miatt "rengeteg vért hányt". "Nehezen tudtam enni, és utána nagyon-nagyon sokat dolgoztam egy filmen, ami szintén eléggé megviselt, mert az apám halálának témája is benne volt. Szóval nem igazán aggódom amiatt, hogy mit gondolsz a fenekemről" - osztotta ki a testét kifigurázó felhasználót

A londoni születésű színésznő márciusban jelentette be, hogy kórházba került. Később végül egy pólóval utalt arra, hogy "gyomorproblémákkal" küzd, majd elmagyarázta, hogy a nyelőcsövén keletkezett lyuk. Egyébként többször is megosztotta a panaszait a világgal. A 2019-es évben a petefészkében egy kidurrant cisztát találtak. Akkor árulta el, hogy egy olyan betegségben szenved, ami krónikus gyulladásos betegségekhez vezethet.

Kate Beckinsale mostohaapja, Roy Battersby az év elején halt meg nagyon rövid, súlyos betegség után. A rendezőt haláláig ő ápolta. A veszteség poszttraumás stresszbetegséget váltott ki nála, hiszen édesapja, a színész Richard Beckinsale 1979-ben, mindössze 32 évesen szívrohamban halt meg. Kate, aki akkor ötéves volt, találta meg a holttestét.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés