Hirdetés
Hirdetés

A nap legjobb híre: Katalin hercegnő újabb nyilvános programra megy el

A hírt a Kensington-palota jelentette be szombaton.


A 42 éves Katalin walesi hercegnő vasárnap, július 14-én részt vesz a wimbledoni férfi döntőn. Ezt a Kensington-palota jelentette be szombaton, amint arról többek között a "Mail Online" is beszámolt. Ez lesz a második nyilvános szereplése egy hat hónappal ezelőtti műtétje óta, amelynek során rákot diagnosztizáltak nála. Katalin, aki jelenleg megelőző kemoterápián esik át, lelkes teniszrajongó és a wimbledoni All England Lawn Tennis and Croquet Club Wimbledon védnöke, amely az évente megrendezett wimbledoni teniszbajnokságot szervezi. Azt azonban még nem tudni, hogy szokás szerint ő adja-e át a trófeákat.

Családi segítség készenlétben

Hivatkozás másolása

A Telegraph értesülései szerint a királyi család egy másik tagja is készen áll a díjak átadására. A beszámoló szerint Birgitte, Gloucester 78 éves hercegnője adhatja át a díjakat a hétvégi döntőn, ha Katalin egyelőre nem vállalná, vagy mégsem tud elmenni.

A trónörökös, Vilmos herceg felesége júniusban először tért vissza a nyilvánosság elé a Trooping the Colouron, a 75 éves III. Károly király hivatalos születésnapja alkalmából rendezett éves katonai parádén. Akkor azt mondta, reméli, hogy a nyár folyamán több eseményen is részt tud venni majd. "Jól haladok, de mint mindenki tudja, aki kemoterápián megy keresztül, vannak jó és rossz napok" - írta Katalin június 14-én az X platformon közzétett személyes üzenetében. "A kezelésem még tart, és még néhány hónapig folytatódik" - folytatta a hercegnő.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés