Hirdetés
Hirdetés

Adatlopási botrány: Katalin hercegnő ismét bajban?

A kórház jelentette be a hírt: áll a bál.

Január óta áll a bál Katalin hercegné körül. Akkor végeztek rajta hasi műtétet egy londoni klinikán és körülbelül ez minden, amit a királyi calád közölt. Meg még annyit, hogy húsvétig Katalin semmilyen hivatalos programon nem vesz részt. Igen ám, de most kiderült, a The London Clinic-en a kórház alkalmazottjai megpróbáltak illetéktelen módon hozzájutni Vilmos herceg feleségének kórházi leleteihez. A Mirror bennfentes forrása "hihetetlen károkozásról" beszél a klinikát illetően, ami egyébként nincs messze a Kensington-palotától. Ott műtötték meg egyébként Károly királyt is, és uyganazon a napon hagyhatta el a kórházat, mint Katalin.

Királyi család

Hivatkozás másolása

A The London Clinic rendszeresen látta el a királyi család tagjait, ennek azonban most vége szakadhat. Bár a klinika vezetői az eset után azonnal értesítették a palotát, és állítólag már belső vizsgálatot is indítottak, egyelőre nem lehet megbecsülni a kár mértékét. "Az egész orvosi személyzetet mélyen megdöbbentették, felkavarták és nagyon fájdalmasak azok az állítások, hogy egy megbízható kolléga felelős lehet a bizalom ilyen mértékű megsértéséért" - mondta a bennfentes.

Vilmos és Katalin most csak egymásra számíthat.
Vilmos és Katalin most csak egymásra számíthat. Profimedia/RedDot

Katalin egészségügyi állapotát titokban tartják. Hétfőn Vilmossal látták őt vásárolni. A kórháza a Mirrornak elmondta: "Szilárdan hiszünk abban, hogy minden betegünknek - státuszától függetlenül - joga van az abszolút magánélethez és az orvosi információk bizalmas kezeléséhez".

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés