Hirdetés
Hirdetés

Katalin hercegné visszatér a hivatalos feladataihoz

Kate Middleton tavaly december óta teljesen eltűnt és rengeteg elmélet is keringett a neten a hercegné távollétével kapcsolatban. Katalin hercegné tavasszal törte meg a csendet és elárulta, hogy rákja van és jelenleg orvosi kezelés alatt áll. A hivatalos feladataitól a betegsége miatt teljesen visszavonult. Instagram oldalán egy poszt formájában osztotta meg az örömhírt, mi szerint újra hivatalba áll és visszatér a szokásos feladataihoz. A rövid posztban az állapotáról is beszámolt és megköszönte a támogatást.

"Teljesen le vagyok nyűgözve az utóbbi pár hónapban kapott kedves támogató és bátorító üzenetektől. Ez igazán sokat jelent nekünk a férjemmel. Jól haladok, de ahogy bárki, aki kemoterápián megy keresztül tudja, vannak jó napok és rossz napok. A rossz napokon gyengének és fáradtnak érzem magam, és engednem kell a testemnek a pihenést.”

"A kezelésem folyamatos és még néhány hónapig tartani fog. Azokon a napokon, amikor elég jól érzem magam, öröm részt venni az iskolai életben, illetve olyan hobbykat űzni, amik feltöltenek pozitív energiával, valamint egy kicsit otthonról dolgozni. Nagyon várom, hogy a családommal részt vegyek a Király rendezvényén ezen a hétvégén, és remélem, hogy néhány nyilvános eseményen is részt tudok venni a nyáron, de tudom, hogy még nem vagyok túl a nehezén."

Nyitókép: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés