Hirdetés
Hirdetés

Szerdán vették fel: ezért csak pénteken tették közzé Katalin hercegné videóüzenetét

Szándékosan csak két nappal később tették közzé a drámai bejelentést. 

Pénteken sokkolt a világot Katalin hercegné a videóüzenetével: rákos. A 42 éves édesanya kemoterápiás kezelése már meg is kezdődött. Állítólag jól van, és napról napra erősebb lesz azzal, hogy azokra a dolgokra koncentrál, amelyek segítenek a felépülésében - az elméjére, a testére és a lelkére. Az egyelőre nem derült ki, hogy milyen típusú rákról van szó. Mára az is kiderült, a videóját szerdán rögzítették, de csak pénteken tették közzé. Az oka sokakat meghat.

Köztudott: Vilmos és Katalin három gyermeke, György (10), Charlotte (8) és Lajos (5) a windsori Lambrook iskolába jár.  Ott pénteken ért véget a tanév, és a gyerekek egy háromhetes húsvéti vakációra mentek. Így, hogy a videó csak pénteken került nyilvánosságra, Katalin megvédte a gyermekeit az osztálytársak, a szülők vagy a tanárok nyomásától. Sőt, a szünetnek köszönhetően most lesz lehetőségük ezt a traumát családi körben feldolgozni.

"Mindenekelőtt időre volt szükségünk ahhoz, hogy mindent a számukra megfelelő módon elmagyarázzunk Györgynek, Charlotte-nak és Lajosnak, és megnyugtassuk őket, hogy rendben leszek" - írta üzenetében maga Katalin.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés