Hirdetés
Hirdetés

Fordulóponthoz érkezett Katalin hercegnő egészségi állapota

Egy névtelen forrás beszélt a rákkal küzdő Katalin állapotáról.

Köztudott: Katalin walesi hercegnő rákkal küzd. Annak érdekében, hogy teljes mértékben a gyógyulására koncentrálhasson, a nyilvánosságtól is visszavonult. Kezeléséről azóta is kevés részletet tudni. A nyilvánosság előtt két hónapja nem jelemt meg. A rákdiagnózisát nyilvánosságra hozó videóüzenetében Katalin hangsúlyozta, hogy „időre, térre és magánéletre” van szüksége a megelőző kezeléshez. Most egy hozzá közeli, de névtelen forrás mesélt az állapotáról

Katalin egy videóüzenetben hozta nyilvánosságra a betegségét.
Katalin egy videóüzenetben hozta nyilvánosságra a betegségét. Profimedia/RedDot

A 42 éves Vilmos herceg és a Kensington-palota csak visszafogottan nyilatkozik, ami a hercegnő állapotát illeti. Csak a hivatalos találkozókon tett rövid nyilatkozatok adnak némi reménysugarat arra, hogy Katalin teste reagál a kezelésre. Most egy újabb hír hozza lázba a királyi család rajongóit. Egy névtelen forrás beszélt a Vanity Fair újságírójának és királyi szakértőjének, Katie Nichollnak a 10 éves György herceg, a 9 éves Charlotte hercegnő és a 6 éves Lajos herceg anyukájának állapotáról. A bennfentes megerősítette:

Nagy megkönnyebbülés, hogy tolerálja a gyógyszereket, és valóban sokkal jobban van.

A királyi körökből származó forrás odáig is elmegy, hogy a hercegnő mostani javulását „fordulópontnak” nevezi a kezelésében. Ugyanakkor a királyi palota továbbra is tiszteletben tartja Katalin kérését, és az állapotáról nem nyilatkozik. A brit média azonban arra hívja fel a rajongók figyelmét, azt azért senki ne gondolja és ne is reménykedjen benne, hogy Katalin rövidesen visszatér. Várhatóan még hónapokig nem lehet számítani erre. Így valószínűleg legkorábban ősszel láthatjuk majd őt.

„Senki sem akarja nyomás alá helyezni Katalint” - mondta egy névtelen forrás a MailOnline-nak a múlt héten, a hercegnő így továbbra is nagy támogatást kap a családjától. „Az, hogy Vilmos mellettem van, nagy vigaszt és megnyugvást jelent” - mondta az ominózus interjúban. És állítólag a 76 éves Camilla királynő is fontos támasza lett.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés