Hirdetés
Hirdetés

Dobj el mindent! Justin Bieber apa lesz - Fotó

Korábban is számos pletyka keringett róla - Hailey Bieber most már tényleg terhes.


Még 2022 telén röppent fel a hír, Hailey Bieber rejtegeti a kismama pocakját. Akkor a pletykát a csírájában fojtották el. Az Instagramon tett nyilatkozatában tisztázta, hogy a pocakján lévő dudor nem terhesség, hanem petefészekciszta. Azóta is rendre előkerült a téma a rajongók közt, ám soha nem erősítette meg senki. Egészen mostanáig. Justin Bieber és felesége csütörtök este, 2024. május 9-én kürtölte világgá: szülők lesznek

Megerősített esküvői fogadalom

Hivatkozás másolása

Hailey egy gyönyörű, földig érő, csipkés menyasszonyi ruhát visel. A fejét fátyol takarja, arcán egy fekete napszemüveg. Az alakformáló szabású szett pedig tökéletesen emeli ki Hailey egyre növekvő babapocakját. Justin lefotózza várandós feleségét, majd megcsókolják egymást. A pár ezekkel a gyönyörű felvételekkel osztja meg a csodálatos hírt több mint 340 millió Instagram-követőjével. A galériából derült ki az is, hogy Bieberék egy meghitt szertartás keretében újították meg esküvői fogadalmukat Hawaiin.

Megható felvétel az Instán: Hailey és Justin szülők lesznek.
Megható felvétel az Instán: Hailey és Justin szülők lesznek. Profimedia/RedDot

Most az is kiderült, a nagyvilág volt az utolsó, akivel szerették volna megosztani az örömhírt. Így valószínűleg ugyanilyen diszkréten fogják kezelni a várandósság időszakát is. A like-ok milliószám repkednek és a világsztárok is nyilvánosan gratulálnak a párnak.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés