Hirdetés
Hirdetés

Jon Bon Jovi gyászol: megható sorokkal búcsúzik anyjától

Megható sorokkal búcsúzik anyjától Jon Bon Jovi.

A 62 éves zenész nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis édesanyja, Carol Bongiovi meghalt. Amerikai sajtóhírek szerint a Bon Jovi zenekar rajongói klubjának alapítója július 9-én, 83 éves korában - mindössze három nappal 84. születésnapja előtt - hunyt el a New Jersey állambeli Long Branchben található Monmouth Medical Centerben. A halál okát nem közölték.

Megható közlemény

Hivatkozás másolása

"Édesanyánk olyan erő volt, amivel számolni kellett. Lelke és hozzáállása formálta ezt a családot. Nagyon fog hiányozni nekünk" - fogalmazott a zenész a család nevében kiadott közleményében, amelyet többek között a People magazin is idézett. A temetési szertartást zárt körben tartják majd. Az énekes megható posztot tett közzé az Instagramján is. A zenekar "Story of Love" című klipjének egy részletéhez, amely néhány privát otthoni videóját mutatja be, az alábbi érzelmes sorokat írta: "Anya, mindig magunkkal viszünk". A klipben a frontember egy családi fotókkal és videókkal teli fal előtt gitározik és énekel.

Carol Bongiovi nemcsak fia azonos nevű zenekarának rajongói klubját alapította meg, hanem üzletasszony is volt, több vállalkozást is vezetett. 1959-ben lépett be az amerikai tengerészgyalogsághoz, ahol megismerkedett férjével, John Bongiovival. A The Big Issue című lapnak 2020 novemberében adott interjújában Bon Jovi megköszönte szüleinek, hogy "megadták neki a képességet, hogy valóra váltsa az álmát". "Még ha nem is voltál igazán jó a mesterségedben, akkor is tudtál dolgozni rajta, ha úgy gondoltad, hogy képes vagy rá" - mondta. Elmondta: mindig azt tanították neki, hogy bármit megtehet. "Ahogy idősebb lettem, rájöttem, hogy a szüleim nagyszerű ajándékot adtak nekem. Ők tényleg hittek John F. Kennedy mantrájában, miszerint el kell jutni a Holdra"."

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés