Hirdetés
Hirdetés

Meghökkentő, mit tett Ben Affleck, míg J-Lo nyaralt

A pletykamalom tovább őröl: Ben Affleck állítólag minden holmiját elvitte egy közös villából, amikor Jennifer Lopez Európában járt.


Egy ideje már az a hír járja, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata válságban van, ső, hetek óta külön is élnek. Egy friss beszámoló szerint a hollywoodi színész állítólag még azelőtt kipakolta minden holmiját a közös Beverly Hills-i villából, hogy felesége visszatért volna az európai útjáról. J-Lo nemrég Olaszországban nyaralt, sőt, a párizsi divathéten is megjelent. Egy másik bennfentes információja szerint Affleck már egy bérelt lakásban él egy ideje Los Angeles Brentwood nevű városrészében. "Már körülbelül két hónapja ott él" - állította a People névtelen forrása. Úgy tűnik, jól érzi magát, minden nap ellátogat az irodájába, és a gyerekeivel tölti az idejét.

Az állítólagos szakításról szóló pletykák akkor bukkantak fel, amikor májusban felfigyelt rá a világ, több mint egy hónapja nem készült közös kép a sztárpárról. Afflecket ráadásul hol gyűrűvel az ujján, hol anélkül látták. Eddig sem ő, sem Lopez nem kommentálta a híreszteléseket. Emlékezetes: Affleck és Lopez először 2002 és 2004 között voltak együtt. Majd 2021-ben a világ nagy meglepetésére ismét összejöttek. 2022 júliusában Las Vegasban házasodtak össze.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés