Hirdetés
Hirdetés

Ben Affleck - Exének, Jennifer Garnernek is elege van már cirkuszból J-Lo-val

Ben Affleck és J-Lo házassága a tönk szélére került, a színészt az exe támogatta eddig.

Mikor önt végre tiszta vizet a pohárba Ben Affleck és Jennifer Lopez? A média hetek óta tele van címlapokkal, miszerint a kapcsolatuk válságba került. Sőt, ben Affleck mér rég el is költözött a közös otthonukból és albérletben él. Aztán hirtelen mindketten felbukkannak Affleck lányának, a 18 éves Violetnek az érettségi partiján - és bár különböző autókban. Még több zűrzavar. ár külön autóval érkeztek, így is újabb pletykák melegágya lett az esemény. Lehet, hogy ők ketten sem tudják, hányadán állnak? Vajon megmenthető még a kapcsolatuk? Egy valaki pedig egyre tudatosabban tartja távol magát az egésztől: Ben exe, Jennifer Garner.

Mint egy, a hollywoodi színésznőhöz közel álló névtelen forrás a Daily Mailnek elárulta, Garner nem akar többé "házassági tanácsadóként" tevékenykedni. "Jen végül eljutott arra a pontra, amikor azt mondta: "Sajnálom, találd ki magadnak"" - mondta a bennfentes. A Ben Affleckkel a házassági problémáiról folytatott bezsélgetések ugyanis benne is mély sebeket téptek fel. A saját válásuk emlékeit. Így a színésznő szándékosan varrta el ezt a szálat, hogy megvédje magát és a gyerekeit. "Végső soron ez nem Jen cirkusza (...) és elege van abból, hogy házassági tanácsadót játszik a volt férjének és az ő feleségének" - idézi a forrást a Daily Mail.

Ben élete ismét romokban. Exe is kifarolt mellőle.
Ben élete ismét romokban. Exe is kifarolt mellőle. Profimedia/RedDot

Bár továbbra is csak a legjobbat akarja Ben és J-Lo számára, a saját érdekében hátra kellett lépnie egyet. Már csak azért is, hogy a saját kapcsolatára koncentrálhasson a 46 éves John Millerrel. Júniusban derült ki, hogy az üzletember állítólag belefáradt abba, Garner energiái Affleckék drámájára megy el.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés