Hirdetés
Hirdetés

Aniston kiposztolta: megható üzenettel búcsúzott Matthew Perry

Különös sorok egy különös barátnak.
Különös sorok egy különös barátnak. Instagram/jenniferaniston

Matthew Perry halála után sorra búcsúznak tőle az egykori barátok, köztük a Jóbarátok is.

Nem kérdés: ők hatan egy családot alkottak. Mintha tényleg rokonok lettek volna. Vagy, ahogyan most Jennifer Aniston fogalmaz most a bejegyzésében: "A DNS-ünk része volt." A bejegyzésében egy kép is látható, ami a sorozat egyik próbáján készülhetett. Ez az a fotó, ami Perry utolsó üzenetében is szerepel, amit Anistonnak küldött. "Az, hogy megnevettettél, bearanyozta a napomat" - írta az 54 évesen elhunyt színész Jennek, aki így válaszolt: "Ahhh, az EZER alkalomból az első." A jelek szerint ez lehetett az első közös képük, az első forgatási napok egyikéről. Milyen megható!

"Az, hogy megnevettettél, bearanyozta a napomat" - írta Perry Anistonnak.
"Az, hogy megnevettettél, bearanyozta a napomat" - írta Perry Anistonnak. Instagram/jenniferaniston

A Perry haláláról szóló bejegyzésében Aniston megható sorokkal búcsúzik: "A mi Matty-nktől való búcsúzás olyan őrült érzelmi hullámot jelentett, amilyet még soha nem tapasztaltam. Mindannyian megtapasztaljuk a veszteséget életünk egy bizonyos pontján. Az élet elvesztése vagy a szerelem elvesztése. Amikor képes vagy igazán átérezni ezt a gyászt, akkor át tudod érezni az öröm és a hála pillanatait, amiért ennyire szerettél valakit. És mi nagyon szerettük őt."

Mindig hatan voltunk. Egy kiválasztott család voltunk, amely örökre megváltoztatta, hogy kik vagyunk és milyen utat fogunk járni.

- folytatta Aniston, majd a Chandler Binget alakító színész életkedvéről is megemlékezett. "Matty tudta, hogy imádja megnevettetni az embereket. Ahogy ő maga mondta, úgy gondolta, hogy meghal, ha nem hallja a "nevetést". Az élete szó szerint ettől függött. És ez sikerült is neki. Mindannyiunkat megnevettetett. És keményen nevetett."

A Jóbarátok egy családot kovácsolt hat fiatalból. Ez a család gyászol most.
A Jóbarátok egy családot kovácsolt hat fiatalból. Ez a család gyászol most. Instagram/jenniferaniston

Aniston Perry halála óta elolvasta az összes üzenetüket. "Nevettem és sírtam, majd újra nevettem. Örökkön-örökké meg fogom őrizni őket" - írta, majd így zárta sorait: "Matty, annyira szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megbékéltél, és nincs többé fájdalom. Minden nap beszélek veled. (...) Nyugodj békében kistestvérem. Mindig feldobtad a napomat."

Címlapfotó: Instagram/jenniferaniston

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés