Hirdetés
Hirdetés

Photoshop a köbön: Jeff Bezosék Vogue-fotóin pusztulnak a trollok - Fotók

A kritikák kereszttüzábe került a Vogue magazin friss sorozata, és a címlapon sereplő milliárdos, Jeff Bezos és a felesége.

Igent mondott az 59 éves Jeff Bezos és menyasszonya, az 53 éves Lauren Sánchez a nívós magazinnak, a végeredményt azonban hatalmas gúnyolódást vált ki az Instagramon. Sokan azért kritizálják a lapot, mert idealizálja a milliárdost, aki az alulfizetett alkalmazottai kizsákmányolásával szerezte vagyonát. De a képeken is sokan nevetnek, szerintük ugyanis annyira egyértelműen retusáltak és valószínűtlenek a képek, hogy arra szavak sincsenek.

Az Amazon milliárdos tulaja és menyasszonya célkeresztbe került a fotók miatt.
Az Amazon milliárdos tulaja és menyasszonya célkeresztbe került a fotók miatt. Instagram/voguemagazin

A netezők egyöntetű véleménye, hogy nem kellett volna lehetőséget sem adnia a magazinnak a milliárdosnak. Ő ugyanis nem a divatipar meghatározó alakja és emberbaráti tevékenységével sem tűnt ki. "A Vogue kiáll az ember mellett, aki éhbérekkel, szakszervezetek szétverésével és adóelkerüléssel szerezte obszcén vagyonát" - foglalta össze kemény véleményét egy kommentelő. Pedig nem akérkit bíztak meg a fotók elkészítésével.

Lauren Sanchez is kap hideget-meleget a képek miatt.
Lauren Sanchez is kap hideget-meleget a képek miatt. Instagram/voguemagazin

A 74 éves sztárfotós Annie Leibovitz western környezetben fotózta a sztárpárt. A milliárdos szűk, sötét pólót, farmer nadrágot és cowboykalapot visel. Menyasszonya egy fehér trikóban pózol. A pár egy teherautóban ül, majd napszemüvegben bámulja a naplementét. "Milliárdosok, akik munkásosztálybelinek öltöznek - komolyan?" - kelt ki magából egy másik netező. Lauren Sanchezről külön is készültek fotók.  "A legkínosabb poszt, amit valaha láttam" - írja egy újabb önjelölt troll a sorozat láttán.

Mások megjegyezták, a photoshop is tetten érhető a képeken. Bezos bicepszei megnőttek, míg szerelme szája majdnem a füléig ér.

Hivatkozás másolása

Címlapfotó: Instagram/voguemagazin

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés