Hirdetés
Hirdetés

Jennifer Lopez + Ben Affleck: ezért adják el valójában a közös villájukat

Hónapok óta a szakításukról pletykál a világ, a villájuk eladása is erre utalhat. Vagy mégsem?

Hónapok óta egyre biztosabb a világ benne, szakított Ben Affleck és Jennifer Lopez. Először azt tűnt fel mindenkinek, hogy már nem látják őket együtt hosszú hetek óta együtt, majd az is kiderült, hogy megjelent a közös vilájuk az eladó ingatlanok listáján. A 68 millió dolláros, azaz 24 milliárd dolláros kúria eladása mögött azonban egy bennfentes szerint egészen más áll. Az ingatlan hivatalosan 2024. július 11. óta szerepel a listán, és bárki megtekintheti a 21 ezer négyzetméteres ingatlant. Néhány hete ráadául az is kiderült, Ben Affleck egy albérletbe költözött volt párja, Jennifer Garner közelében. A DailyMail forrása szerint azonban ennek más az oka.

„Jennifer és Ben azért döntöttek úgy, hogy eladják a házukat, mert sem ők, sem a gyerekeik nem érezték azt az otthonuknak” - idézi a brit lap a bennfentest. Állítólag különösen a ház mérete és a nyitott elrendezés miatt érezték magukat bizonytalannak. Ben Affleck három gyermeke, a 18 éves Violet, a 15 éves Fin, és a 12 éves Samuel, valamint Jennifer Lopez ikrei, a 16 éves Emme és Max állítólag nem érezték jól magukat a 12 hálószobás, 24 fürdőszobás ingatlanban. És mindezt „annak ellenére, hogy éjjel-nappal őrzik őket” - állította a lap forrása. Ráadásul a Beverly Hills-i luxusingatlan rezisje is csillagászatian magas.

De mi igaz akkor a szakítési pletykákkal kapcsolatban? A névtelen forrás szerint tény, hogy a kapcsolatuk válságban van. Ben Affleck korai távozását a villából állítólag a kapcsolatukban felmerült problémák váltották ki. „Ben jobban utálta a házat, mint Jennifer, és amikor a házasság kezdett szétesni, egyszerűen elege lett belőle” - mondta a bennfentes.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés