Hirdetés
Hirdetés

Közös képek J-Lo-ról és Ben-ről! Kinevetik a szakításról szóló híreket, de: van egy kis gond...

Két hónapja nem látta őket senki, állítólag külön is költöztek. Most különös képek készültek Jennifer Lopezről és Ben Affleckről.

A hollywoodi sztárpárról napok óta az a hír járja, hogy alig két évvel az esküvőjük után szakítottak. A legújabb fotók azonban mintha másról árulkodnának. Igaz, van körülöttük néhány aggasztó körülmény. A párról két napja készült egy fotósorozat, amin egy autóban ülnek együtt, amit Ben vezet. Hamar észreveszik az őt követő fotósokat és mintha ki is nevetnék őt, s vele együtt a közvéleményt is, amely arról pletykál napok óta, hogy a sztárpár szakított. Még az a Ben Affleck is mosolyog, akitől ez igazán nagy szó. Általában egykedvű és rezignált. De ez a mosoly nem győz meg mindenkit.

Ezeken a képeken nem sok nyoma van a boldogságnak.
Ezeken a képeken nem sok nyoma van a boldogságnak. Profimedia/RedDot

A friss képek 2024. május 19-én készültek Los Angeles egyik városrészében, Brentwoodban. Állítólag egy családi rendezvényről tartottak haza. J-Lo lányának, Emme-nek volt az iskolai rendezvénye, ahol nem csak ők, Ben kislányának anyja, Jennifer Garner is jelen volt. Igen ám, de aznap egy parkolóban is készültek róluk képek, ott már egészen más a helyzet. Az énekesnő a színész mögött lépked, mindkettek komorak, ölelésnek, kézfogásnak nyoma és esélyes sincs látszólag.

Affleck és Lopez állítólag a nap végén külön is váltak. Sajtóhírek szerint Ben néhány hete költözött el a közös otthonukból, egy nemrég készült fotósorozaton pedig már a jegygyűrűjét sem viselte. Igaz, azóta újra felbukkant az ujján, ami ad némi reményre okot.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés