Hirdetés
Hirdetés

Megdöbbentő fordulat: J-Lo és Ben kéz a kézben, csókolózva - Fotók

A gyermekeikkel közösen látták a válófélben lévő sztárpárt. Sőt...

Az 55 éves Jennifer Lopez és az 52 éves Ben Affleck 2021-benHollywood egyik legnagyobb szerelmi visszatérését ünnepelte, azóta pedig már az is kiderült, a szerelmük második nekifutásra is kudarcot vallott. Hónapokig tartó találgatások után 2024. augusztus 20-án jött a szomorú bizonyosság: J-Lo két év házasság után beadta a válókeresetet, a bírósági dokumentumok szerint a szakításra áprilisban került sor. A válás bejelentése óta az első találkozóra szeptember elején került sor, igaz, zárt ajtók mögött, hiszen a párnak közös irodája van. De mindez semmi: most már nyilvánosan, a gyerekeikkel, szeremesen mutatkoztak együtt.

Egy hónapja adták be a válási papírokat, újra együtt J-Lo és Ben.
Egy hónapja adták be a válási papírokat, újra együtt J-Lo és Ben. Profimedia/RedDot

Friss: Ben Afflecket és Jennifer Lopezt együtt látták a Los Angeles-i Beverly Hills Hotel előtt 2024. szeptember 14-én, szombaton. A Good Will Hunting Oscar-díjas sztárját elkísérték a Jennifer Garnerrel való előző házasságából származó gyermekei, a 15 éves Fin és a 12 éves Samuel. Az énekesnő pedig az ikreivel, a 16 éves Maxszel és Emme-vel érkezett. A érkezéskor a beszámolók szerinte egy feszült szóváltás történt a két sztár között, aztán az ebéd alatt megváltozott minden. Mint arról egy szemtanú a Page Sixnek beszámolt, Jennifer Lopez és Ben Affleck ebéd közben ismét közel kerültek egymáshoz - méghozzá nagyon közel.

Ben és J-Lo jelenleg a Beverly Hills Hotel Polo Lounge-jában vannak, kézen fogva és csókolóznak. A gyerekek is velük vannak, de egy külön asztalnál

- mondta a forrás.

Valószínűleg minden idők legnagyobb szenzációja lenne, ha Ben és Jen kibékülne. Mindenesetre az étteremből távozva mind Ben, mind Jennifer arcán mosoly ült. A gyerekeknek is sokat jelenthetett ez az ebéd, hiszen szoros kapcsolatot ápolnak egymással, és mostohaapjukkal és mostohaanyjukkal is rendkívül jól kijönnek. Távozáskor a 12 éves Samule olyan szorosan ölelte, J-Lo-t, mint aki el sem akarja engedni.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés