Hirdetés
Hirdetés

Előkerült egy videó: így becézi J-Lo Ben Afflecket

Dokumentumfilm készült, meglepő dolgok derülnek ki belőle.

Nemcsak az derül ki, hogy mennyire szerelmes egymásba Jennifer Lopez és Ben Affleck, hanem többek közt az is, milyen beceneveket használ az énekesnő, ha a párját szólítgatja. Ez derül ki egy új dokumentumfilmből, amely betekintést enged a sztárpár életébe és munkásságába. Az egyik jelenetben az énekesnő többször is kimondja a kedvenc spanyol nevét, ahogyan Benet nevezi. "Papi, nem rólunk van szó, rólad, vagy rólam" - mondja a kanapén ülve Bennek, majd többször is megismétli a Papi kifejezést.

Tehát ben az ő Papija. A kifejezés magyarul is ismert, az amerikaiak értelmezésében is jelent apukát, de jóképű srácot, családapát is, aki gondokodik a kedveséről és a családjáról és mindenféleképpen dögös.

Hivatkozás másolása
J-Lo és Ben betekintést engedett a privát életébe, így derült ki a színész beceneve.
J-Lo és Ben betekintést engedett a privát életébe, így derült ki a színész beceneve. Profimedia/RedDot

Sok Bennifer-rajongó számára felejthetetlen volt 2022 nyara. Több mint 17 év után az énekesnő és a színész bejelentette, újra együtt vannak. Azóta össze is házasodtak és látszólag nagyon boldogok, amit a nyilvánosság előtt is büszkén vállalnak. Most pedig már azt is tudjuk, otthon hogyan bánnak egymással.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés