Hirdetés
Hirdetés

Tíz kilót fogyott: így néz ki a Szomszédok Vágási Jutkája bikiniben - Fotók

Nehéz időszakon van túl, de már úgy érzi: egy új szerelemre is nyitott. 

 

Túl a hatodik X-en vetkőzött bikinire a Szomszédok Vágási Jutkája. Ivanics Ilona nehéz éveket tudhat maga mögött, és bár konzervaítvnak is mondja magát, mégi sigent mondott a megkeresésre. "Amikor megkerestek a fürdőruhás fotózás ötletével, először bizonytalan voltam, de rájöttem, sok korombéli hölgy van hasonló helyzetben, mint én. Sokan vannak túl váláson, munkahelyi nehézségeken, sokaknak kellett újrakezdeni, ahogy nekem is. Azt szeretném nekik üzenni, hogy nem szabad lemondani magunkról. Én sem teszem! Bízom benne, hogy az életem más területein is sikeresebb leszek a jövőben, akár ismét rám találhat a szerelem is” – mondta a színésznő.

Tíz kiló fogyott, bikinire vetkőzött a Szomszédok legendás sztárja.
Tíz kiló fogyott, bikinire vetkőzött a Szomszédok legendás sztárja. Bp_Kurir

Ivanics Ilona nem titkolja, bánatevő volt, de ezt is maga mögött tudta hagyni. „Nagyon jól érzem magam fizikálisan és mentálisan is. A nehéz időszakomban felszaladt rám némi felesleg, a bánatevésnek az lett a következménye, hogy nem szívesen néztem tükörbe, ezért szerettem volna 10 kilótól megszabadulni" - folytatta a színésznő, aki azt is hozzátette: egy gyógynövényes készítmény is segítette a fogyását. A színésznő azt is elárulta, milyen férfi jöhet nála szóba, ami a szerelmet illeti.

Nyitott a szerelemre a színésznő. Elárulta, milyen férfiról álmodik.
Nyitott a szerelemre a színésznő. Elárulta, milyen férfiról álmodik. Bp_Kurir

„A humor nagyon fontos számomra, és az is, hogy hasonló legyen az értékrendünk. Nekem a kölcsönös tisztelet, bizalom is elsődleges. Nem kizáró ok az sem, ha mondjuk az illető ismert, de nem is elvárás. Soha nem voltam féltékeny típus, úgy hiszem, ha megvan az ember önbizalma, akkor nincs is rá ok” – mondta Ilona, akit a közösségi oldalakon is bombáznak a férfiak.


Címlapfotó: Bp_Kurir

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés