Hirdetés
Hirdetés

Inspiráló Nők 2023 – Szente Vajkot inspirálják az idei jelöltek

A Femcafe.hu ötödik éve jutalmazza azokat az ösztönző női példaképeket, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége példaként szolgálhat a közösségek számára. Az idei jelölő bizottsági tagok között van többek között Pataki Ági, Balázs Béla-díjas filmproducer, egykori fotómodell, valamint Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Drávucz Rita világ-és Európa-bajnok vízilabdázónő, Sajószegi Veronika a Femcafe.hu főszerkesztője illetve Szente Vajk Jászai Mari- díjas rendező, író, Magyarország Érdemes Művésze.

A jelölőbizottság tagjai idén is olyan neves magyar egyéniségek, akik az élet minden területén bizonyítottak és szívükön viselik az utánuk következő nemzedékek sorsát. Ők választották ki a hét kategória három jelöltjét, akikre a femcafe.hu olvasói szavazhatnak november 14-e éjfélig.

“Az inspiráló nők között idén nagyon sok olyan nő van, aki valós inspirációt nyújt és a jelöltek között is ezt kerestem, hogy a valós teljesítmény ott van-e. És megmondom őszintén, hogy meglepően sok olyan nővel találtam szembe magamat a felkészülés során, aki még engem is inspirált.” jegyezte meg Szente Vajk a jelölő bizottság tagja.

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2 csoport, ATV csoport, Naphíre.hu

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

Leadfotó: Bognár Bogi

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés