Hirdetés
Hirdetés

Így szilveszterezz egyedül

Ha idén nincs kedved semmilyen buliba menni, akkor se csüggedj. Egyedül is szuperül megvárhaod az új esztendőt és még a másnaposság miatt sem kell majd aggódnod.

Ha beteg vagy

Sajnos sokszor egy megfázás vágja keresztbe a bulizós terveket, ilyenkor még sokszor a kanapéig is nehéz lehet kimászni... Szilveszterkor, azért érdemes ugyanis szuper filmek lesznek a TV-ben és ha megvárod az éjfélt, akkor a HBO minden évben valami bomba meglepetéssel készül.

Ha fáradt vagy

Biztosan sokat dolgoztál 2023-ban, teljesen érthető, ha pihenéssel szeretnéd zárni az évet. Vegyél néhány cuki kis kozmetikumot, fürdőbombát és arcmaszkot és várd szuper kipihenve 2024-et.

Ha kerülöd a tömeget

Csinálhatsz egy team call-t a barátaiddal, akik szintén egyedül töltik az ünnepet. Így közösen ehettek egy ünnepi vacsit, vagy iszogathattok is.

Ha last minute mondta le mindenki

Na akkor biztosan ideges vagy, főleg ha sminkesnél, vagy fodrásznál is voltál. Először is mindenképpen csinálj néhány jó kis fotót, ha már ennyi időt fordítottál a külsődre. A dolog jó oldala, hogy a rohanás helyett legalább lesznek jó képeid, amiket posztolhatsz.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés