Hirdetés
Hirdetés

Így néznek ki Michael Jackson gyermekei ma - Fotó

Prince, Paris és Blanket Jackson - így, együtt nagyon-nagyon régen nem láthatta őket a világ.

Az "MJ: The Musical" premierjén együtt jelent meg az 50 éves korában elhunyt Michael Jackson három gyermeke. A 27 éves ifjabb Prince Michael Jackson, a 25 éves Paris és a 22 éves Prince Michael Joseph Jackson, II, akit a sajtó csak "Blanket"-ként emleget, szerdán Londonban tette tiszteletét a zenés színházi előadás premierjén a Prince Edward Színházban. A musical a legendás énekes életén alapul, és tíz Tony-díjra jelölték.

Prince, Paris és Blanket Jackson - így, együtt nagyon-nagyon régen nem láthatta őket a világ.
Prince, Paris és Blanket Jackson - így, együtt nagyon-nagyon régen nem láthatta őket a világ. Profimedia/RedDot

Elegáns és szexi

Hivatkozás másolása

Paris az eseményen egy barna, bokáig érő, váll nélküli ruhában vett részt, ami csipkével volt díszítve. Egy pántos, színben hozzá illő cipőt viselt a szettjéhez. Testvérei sötét öltönyt és cipőt választottak, Prince egy borvörös inget, testvére, Blanket pedig egy fehéret viselt. Míg a modellként sikeres Paris egy komolyab arcát mutatta meg, addig Prince fülig érő szájjal pózolt a fotósoknak. Michael Jackson két nagyobb gyermeke a 65 éves Debbie Rowe-tól született, akivel 1996 és 2000 között voltak házasok. Kisebbik öccsüket béranya hozta a világra, biológiai anyjának kiléte ismeretlen.

A musical premierjén számos más híresség is részt vett. Többek között a világhírű filmzene szerző, Hans Zimmer is, aki a lányával, Zoe Zimmerrel érkezett. Talán nem véletlen? Ugyanis - mint korábban kiderült - jövő év áprilisában kerül a mozikba a "pop királyáról", Michael Jacksonról szóló "Michael" című életrajzi film. A Michael Jacksont az unokaöccse, a 27 éves Jaafar Jackson fogja alakítani.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés