Hirdetés
Hirdetés

Így lehet tartós a sminked az esőben

Ebben az időjárásban nagyon könnyen elmozdulhat a sminked. Hoztunk néhány tippet, amelyek segítenek megőrizni a sminked frissességét és tartósságát esős időben:

Primer használata: Egy jó minőségű primer segít simábbá tenni a bőrödet és megnöveli a sminked tartósságát. Válassz vízálló, vagy mattító primert, hogy a sminked ne mozduljon el és ne fényesedjen ki az eső hatására.

Alapozó és korrektor: Használj vízálló alapozót és korrektort. Ezek a termékek jobban ellenállnak a nedvességnek és az elkenődésnek.

Szemhéjtus és szempillaspirál: Válassz vízálló szemhéjtust és szempillaspirált, hogy a sminked ne kenődjön el az esőben.

Szemöldök termékek: Használj vízálló szemöldökceruzát, vagy -gélt, hogy a szemöldököd formája egész nap megmaradjon.

Krémes szemhéjfesték: A krémes szemhéjfestékek jobban tapadnak a bőrre, és kevésbé hajlamosak elkenődni. Válassz vízálló, vagy hosszan tartó krémes szemhéjfestéket.

Púder: Egy áttetsző, mattító púder segít a sminked fixálásában és csökkenti a fényesedést. Vigyél fel egy vékony réteg púdert az alapozóra és a korrektorra.

Krémes arcpirosító és kontúr: A krémes termékek jobban ellenállnak a nedvességnek, mint a por állagúak. Használj krémes arcpirosítót és kontúrt a hosszantartó hatás érdekében.

Hosszan tartó rúzs: Válassz hosszan tartó, vízálló rúzst vagy ajakfestéket. Az ajakceruzával is rögzítheted a színt, mielőtt felviszed a rúzst.

Sminkfixáló spray: A smink fixáló spray segít rögzíteni az összes sminkréteget és növeli a smink tartósságát. 

nyitókép: 123rf.com

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés