Hirdetés
Hirdetés

Indul a lavina? Mentő vitte el egy luxushotelből Britney Spearst

Ez már a vég kezdete?

Újabb aggasztó hírek érkeztek Britney Spears-ről. Mint ahogyan azt a Bp_Kurír néhánynapja megírta, az énekesnőhöz közeli források szerint ismét csőd fenyegeti az énekesnőt. Miután megszüntették felette a gyámságot és a saját maga ura lett, két kézzel kezdte el szórni a pénzt. Szinte csak órákkal ezelőtt érkezett: volt párjával, Sam Ashgarivel megállapodott, a válásuk után neki is egy tetemes összeget ad. De körülbelül ugyanennyit költ rendszeresen luxusutazásokra is, ami miatt a kassza szép lassan ki is ürül. És akkor itt az újabb hír: Britney egy luxushotelben veszett össze az új párjával. Mentőt riasztottak.

Aggódik a világ

Hivatkozás másolása

Britney Spears mára virradóra újabb felfordulást okozott. Amerikai sajtóhírek szerint a popsztárt a híres Château Marmontból vitték ki, miután összeveszett a barátjával. A jelenetek némileg emlékeztetnek Britney 2007-es idegösszeomlására - a TMZ szerint Spears és barátja, Paul Soliz heves vitába keveredett a luxusszállodában. A beszámolók szerint a pár este 11 körül vonult vissza a szobájába, és ez volt a kezdete a nézeteltéréseknek. A vita aztán ott eszkalálódott - állítólag verekedésbe torkollott.

Britney-t és Paul Solizt néhány napja így fotózta le egy paparazzi - látszólag már akkor sem volt kerek a helyzet.
Britney-t és Paul Solizt néhány napja így fotózta le egy paparazzi - látszólag már akkor sem volt kerek a helyzet. Profimedia/RedDot

A mentősök hajnali háromnegyed 1 előtt érkeztek ki a szállodához, mivel több aggódó vendég azt feltételezte, hogy a popsztár idegösszeomlást kapott. A TMZ szerint azonban az énekesnő orvosi segítség nélkül hagyta el a szállodát, és csak a biztonsági személyzete kísérte el. A rendőrség aznap este 22:30-kor érkezett ki a helyszínre, de nem találtak semmi gyanúsat. Britney Spears azonban a lábán sérült meg.

Hogy mi történhetett pontosan, gyanítjuk, órákon belül kiderülhet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés