Hirdetés
Hirdetés

A hónapok óta tartó találgatások után: megerősítette a Hollywoodi színésznő a kapcsolatát

Régóta folytak a találgatások, de most Florence Pugh nyilvánosságra hozta kapcsolatát Finn Cole-lal. Az Oscar-jelölt színésznő egy interjúban arról is beszélt, hogy szeretne gyereket.


Az elmúlt hónapokban egyre több jel utalt arra, hogy a 28 éves Florence Pugh nincs már egyedül: 2024 júliusában a 28 éves Finn Cole-lal bulizott a Glastonbury Fesztiválon, szeptember elején pedig a Tökéletes pár című sorozat premierjét követő after-partiról látták őket együtt távozni. A színésznő a brit Vogue októberi számának adott interjút. „Sok furcsa dolgon mentem keresztül tavaly a kapcsolatok terén” - elmélkedett, majd arra jutott, szeretne egy kapcsolatot és gyereket is. 

Az interjú valójában elsősorban Pugh új filmjéről, a We Live in Time-ról szól. A film 2025. január 9-én kerül a mozikba, a 28 éves lány mellett a 41 éves Andrew Garfield játssza a főszerepet. De Pugh hangsúlyozta, nem véletlenül kerüli a magánéletével kapcsolatos kérdéseket. „A múltban azért kellett nyilvánosan beszélnem, mert az emberek zaklattak engem és a partneremet” - magyarázta. Ezzel a 49 éves Zach Braffal való hároméves kapcsolatára céloz, akivel először 2022-ben titokban szakítottak, majd kénytelenek voltak nyilvánosan nyilatkozni. „

Az én és Zach kapcsolata valójában eléggé privát volt, amíg nem lett csúnya, és láttam, hogy ez milyen áldozatot követelt tőle, tőlünk és a családunktól” - így a színésznő. Ennek pedig egyik következménye: „Azt hiszem, mindenkit meg akarok védeni, akivel együtt vagyok”.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés