Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas örömhírt közölt Henry Cavill és szerelme

Új szerep a hollywoodi sztár számára: Henry Cavill apa lesz.

Egy interjúban erősítette meg a brit színász, a szerelmével hamarosan szülők lesznek. Mindezt nem sokkal azután, hogy róla és párjáról, Natalie Viscusóról egy lesifotós készített felvteleket. Ezeken a pár egy New York-i szállodából távozóban volt látható, és Natalie fekete garbós pulóvere alatt jól látható volt a babapocakja is. "Nagyon örülök neki" - mondta Henry Cavill a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című kémfilm New York-i premierjén. Majd hozzátette: "Natalie és én is nagyon izgatottak vagyunk". További részleteket, például a születés várható időpontját vagy a baba nemét egyelőre nem árulta el.

Szerelmüket három évvel ezelőtt hozták nyilvánosságra

Hivatkozás másolása

Henry Cavill és Natalie Viscuso 2021 áprilisában jelentették be kapcsolatukat. Akkor a színész egy fotót posztolt az Instagramon, amelyen barátnőjével sakkozik. "Ez én vagyok, aki nyugodtnak és magabiztosnak látszom, éppen mielőtt gyönyörű és ragyogó szerelmem, Natalie elpusztít a sakkban" - írta akkor. Viscuso szintén posztolta a képet, és azt írta, hogy "meg akartam tanítani az én drága Henrymet sakkozni ... vagy ... talán hagyta, hogy én nyerjek?"

Ez a sorozat buktatta le a sztárpárt.
Ez a sorozat buktatta le a sztárpárt. Profimedia/RedDot

A vörös szőnyegen 2022 októberében debütáltak New Yorkban, Cavill Netflix-filmjének, az Enola Holmes 2.-nek a premierjén.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés