Hirdetés
Hirdetés

Szétválasztották a hattyúpárt: amikor újra talákoztak, ez történt... - Videó

A tiszta és őszinte boldogság pillanatai ezek, és szinte az egész világ a szemtanúja lehet.


Mik ezek, ha nem őszinte érzelmek? Tudjuk, hogy az élőlények nagy része különösen szenved, ha elszakítják a párjától, s most már videó bizonyítja, a hattyúk sem kivételek ezalól. Szó szerint egyik napról a másikra vált híressé a közösségi médiában egy aranyos hattyúpár, akiket korábban elválasztották egymástól, ám ezt követően újra találkozhattak. Az eről készült felvétel hatalmas viharokat korbácsol a TikTok-on, a két madár újraegyesülése eufórikus pillanattá válik a kamerák kereszttüzében.

Súlyos sérülés

Hivatkozás másolása

A hattyúpár általában a Scarborough nevű város Bluffer's nevű parkjában él, az elválásukra azért került sor, hogy a hímet véresen és sérülten találták meg. Egy orvosi csapat fogta be és gyógyította meg. "Mango", ahogy az állatot a kanadai "blogTO" weboldal szerint hívják, április elején térhetett vissza megszokott területére, miután csőrén keletkezett sérülést meggyógyították. Párja, "Charlotte" láthatóan annyira várta már ezt a napot, hogy nem tudott parancsolni az érzelmeinek. De Mango sem.

Amikor a két hattyú meglátta egymást, hangosan trombitálva rohantak egymás felé és valóságos hattyútáncot jártak. A  közösségi oldalakra feltett videó pedig világhírűvé tette őket.

Címlapfotó: TikTok/torontostar

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés