Hirdetés
Hirdetés

Mi történt Harry Styles-szal? Az új külseje sokkolja a világot - Videó

Korunk egyik legnagyobb sztárja - most sokakat meglepett.
Korunk egyik legnagyobb sztárja - most sokakat meglepett. Instagram/harrystyles

Színészként, énekesként és férfiként is nők millióinak a szívét dobogtatja meg, igaz, most egy emberként kapott mindenki a szívéhez, amikor megjelent róla egy friss videó.

A viszonylag hosszú, hullámos barna haja volt az egyik védjegye. Igen, nem véletlen a múltidő. Az énekes csütörtökön egy Las Vegas-i U2-koncerten új frizurával jelent meg. Gyakorlatilag kopaszra tolták le neki. Akadnak rajongók szép számmal, akiket sokkolt az új külső. A TMZ videót közölt a bulizó Harryről, sokan gyászolnak a felvétel alatt. "Remélem, csak egy filmszerep miatt. RIP Harry Styles gyönyörű haja" - írta egy kommentelő, míg egy másik: "Sírok ..."

Akadt olyan rajongó is, aki szerint nagyon jól áll Harrynek a tar fej, és azzal nyugtatja a világot, férfiaknál hamar visszanő. De nem csak ezért érdekes a felvétel: Harry az új barátnőjével, a 29 éves Taylor Russellel bulizott. Így igazán intim pillanatokat örökített meg a TMZ olvasója. Nagyon szerelmesnek tűntek, meghitten ringatóztak a romantikus dalokra. És beszámolók szerint egész este csókolóztak és szelfiztek.

Címlapfotó: Instagram/harrystyles

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés