Hirdetés
Hirdetés

Harry herceg - A könnyeivel küszküdve adott érzelmes interjút

Háborús özveggyel készült interjú, a hercegből különös érzelmek törtek elő.

Egy háborús özveggyel készített szívszorító interjúban a sussexi herceg a könnyeivel küszködött, nem csoda, hiszen 27 évvel ezelőtt neki is súlyos veszteséggel kellett megküzdenie édesanyja halálával. Diana hercegnő 1997-ben, alig 36 évesen hunyt el. Harry herceg akkor még csak 12 éves volt. Aztán Nikki Scott, a "Scotty's Little Soldiers" nevű jótékonysági szervezet alapítója számolt férje haláláról

Harry vesztesége

Hivatkozás másolása

A szervezet által közzétett új videóban Harry elmesélte, milyen hatással van a veszteség a gyerekekre. "Azt mondod magadnak, hogy az elvesztett személy azt akarja, hogy minél tovább szomorú légy, hogy bebizonyítsd neki, hogy hiányzik neked. De aztán rájössz: nem, ők határozottan azt akarják, hogy boldog legyek" - hangzanak a 39 éves férfi érzelmes szavai. Tremészetesen az édesanyjára gondol, a gyermekei nagymamájára, akit soha nem ismerhettek.

Aztán Nikki elmagyarázza, hogy a "Scotty kis katonái" nevű szervezet hogyan tanítja meg a katonakorú gyerekeket és fiatalokat arra, hogy szüleik életét ünnepeljék. Harry herceg egy korábbi interjúban bevallotta, hogy édesanyja tragikus balesete után csak egyszer sírt - a temetésén. "Minden érzelmét elnyomta", és csak 28 éves korában kezdett el foglalkozni a gyászával - árulta el a The Telegraphnak 2017-ben.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés