Hirdetés
Hirdetés

György herceg - Különös dolgot árul el a születésnapi fotója

Elegáns öltöny, elegáns frizura és magabiztos mosoly. Hja, és egy apró, árulkodó jel.

Tizenegy éves lett György herceg, a irályi család egy friss fotóval ünnepelte az ifjú trónörököst. A figyelmes rajongók azonban egy másik apró részletet is kiszúrtak a fekete-fehér fotón, amit egyébként Katalin hercegnő készített. Vajon György herceg hatalmas Taylor Swift rajongó? A herceg bal csuklóján ugyanis egy barátságkarkötő lóg. Ez a fajta ajándékozás pedig egy közösség körében különösen népszerű: a Taylor Swift rajongók, azaz Swiftiek körében! Az énekesnő ugyanis erről énekel a „You're on Your Own, Kid” című dalában - ami lefordítva körülbelül. úgy hangzik: „Készítsetek magatoknak barátságkarkötőt, ragadjátok meg a pillanatot és élvezzétek ki”.

Ami biztos: György herceg nemrég édesapjával, Vilmossal és húgával, Saroltával maga is ott volt Taylor Swift londoni koncenrtjén. És Saroltának is van egy hasonló karkötője. De Judi James, testbeszéd-szakértő a brit Sunban azt is kifejti, György születésnapi képe ettől is többet árul el.

Édesapjához hasonlóan György is mindig is a félénkség jeleit mutatta, de a pózából nagyon jól látszik, hogy mostanra magabiztos fiatalemberré cseperedett

Különösen a vállai és a testtartása hivatott a magabiztosságot demonstrálni. „Ez nem egy gyerekes póz, amiben a kertben szaladgál vagy játszik a nyaraláson. Ez személyiségének egyre felelősségteljesebb, értelmesebb és megfontoltabb oldalát jelzi” - így a szakember, aki szerint feltűnő a kis herceg mosolya is. „Ez nem egy utánzás vagy tükörmosoly, amit a szüleitől másolt” - mondja James, aki szerint György mosolya a néhai Erzsébet királynő mosolyára hasonlít.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés