Hirdetés
Hirdetés

György herceg új hobbija büszkeséggel tölti el Vilmost

György herceg a vízért rajong.

Erről most az ifjú trónörökös édesapja mesélt, amikor találkozott Adam Peaty és Tom Dean úszókkal, akik Nagy-Britannia szneiben versenyeztek a párizsi olimpián. „György imád búvárkodni” - árulta el Vilmos herceg a Hello! magazin szerint „Elvittük őt búvárkodni, és azt hittük, ki fog borulni. De abszolút imádja” - tette hozzá és úgy tűnt, legidősebb fia új hobbija büszkeséggel tölti el, hiszen György még csak tizenegy éves.

Katalin hercegnő: "Abszolut imádom"

Hivatkozás másolása

A " kiskirályfi" a szüleitől örökölte a hűs víz iránti szeretetét. Édesanyja, Katalin hercegnő 2023 szeptemberében a „The Good, The Bad & The Rugby” című podcastben elárulta, hogy imád hideg vízben úszni. „Minél hidegebb, annál jobb. Abszolút imádom. Eljutok arra a pontra, amikor Vilmos azt mondja: „Katalin, te megőrültél”” - mondta. De a királyi pár tavaly a Karib-tengeren tett látogatásuk során is megmutatta a víz alatti világ iránti lelkesedését. Az Instagramon osztottak meg egy videót, amelyen a belize-i korallzátonyon búvárkodnak. „Igazán fantasztikus látni a víz alatti világot itt Belize-ben” - írták.

Korántsem csak a búvárkodás György herceg egyetlen hobbija. Gyakran lehet őt szüleivel együtt látni olyan nagy sporteseményeken, mint a labdarúgó Európa-bajnokság vagy a rögbimeccsek. Érdekli a tenisz és a golf is, zongorázik, és néhány hete vett először repülőleckét.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés