Hirdetés
Hirdetés

Gyászol a világ: elhunyt a világhírű sitcom gyereksztárja

Meghalt Benji Gregory, akit az Alf című sitcomból ismert a világ.

Az egykori gyereksztárt gyászolja a szakma és a rajongók népes hada: Benji Gregory az egykor népszerű "Alf" című szituációs komédiában Brian Tanner szerepéről vált ismertté. A színészt június 13-án találták holtan az autójában egy bank parkolójában az arizonai Peoriában. Ezt nővére, Rebecca erősítette meg a TMZ amerikai celebportálnak. A színész mindössze 46 éves volt.

Mentális problémák és alvászavar

Hivatkozás másolása

A beszámoló szerint a Maricopa megyei bíróság már megerősítette a halál időpontját, de az oka egyelőre tisztázatlan. Mint Gregory nővére a TMZ-nek elmondta, bátyja depresszióban, bipoláris zavarban és alvászavarokban szenvedett, amelyek gyakran napokig ébren tartották. A család azt gyanítja, hogy a színész elaludt az autóban, és a magas hőmérséklet miatt hőgutában halhatott meg. A kutyája is vele volt, őt is holtan találták.

Benji Gregory 1978. május 26-án született egy színészcsaládban a Los Angeles-i Encino városában. Az Alf című szitkom több mint 100 epizódjában játszotta a kis Briant. Mindössze hétéves volt, amikor először állt kamera elé a sorozatban, az első epizódot 1986-ban vetítették. Miután a sorozat 1990-ben véget ért, elvállalt néhány kisebb tévészerepet, a 2000-es évek elejére azonban végleg hátat fordított a színészetnek, és belépett az amerikai haditengerészetbe. A haditengerészettől 2005-ben, állítólag egészségügyi problémák miatt. Felesége gyászolja.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés