Hirdetés
Hirdetés

Gigi Hadid ultra cuki ajándékot adott Tylor Swiftnek

Hétfőn a Cece Jewellery Instagram oldal egy posztban osztotta meg, hogy megtisztelő a cég számára, hogy Taylor Swiftnek készíthettek egyedi ékszert. Az ékszerész még a részleteket is elárulta a kiegészítőről és ebből kiderül, hogy egy nagyon figyelmes ajándék volt Gigi Hadidtól. Kiderült, hogy a gyűrű motívumai utalások Travis Kelcere és a Kansas City Chiefsre, valamint macskájára, Benjamin Buttonra, aki az ékszer sztárja:

„A legjobb barátnőjétől kapta ajándékba Taylor az ékszert, híres macskáját, Benjamin Buttont ábrázolja, amelyet egy fényes gyöngykeret vesz körül, és mindkét oldalán lángoló szívek találhatók. Az egyik oldalon kedvenc száma, a 13-as, míg a másik oldalon Travis Kelce mezszáma, a 87-es látható.”

A kisvállalkozás tulajdonosa még azt is elárulta, hogy Gigi ötlete az volt, hogy Taylor „kedvenc dolgait közel tartsa magához”, ezzel emléket állítva londoni előadásainak a The Eras Tour során: „Ez a gyűrű azért készült, hogy kedvenc dolgai állandóan vele legyenek. Csodálatos volt látni, ahogy ragyog a londoni színpadon, és figyelemmel kísérjük, hogy remélhetőleg hamarosan viseli majd … ”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés