Hirdetés
Hirdetés

Amal és George Clooney: ez a házassági válságuk szomorú oka

A friss hírek szerint a színész és a gyönyörű ügyvédnő már nem sok időt töltenek együtt.


Okosak, sikeresek és rendkívül szimpatikusak: Amal és George Clooney-t Hollywood egyik legismertebb sztárpárjának tartják. 2014 ősze óta házasok, 2017 júniusában pedig megszülettek az ikreik, Ella és Alexander. De mindkettejük számára fontos a karrierjük: Clooney keresett színész, Amal pedig emberi jogi ügyvéd. Két rendkívül időigényes, nagy személyes elkötelezettséggel járó munka. Vajon ez állhatott a kapcsolatuk útjába?

Fókuszban a karrier

Hivatkozás másolása

Túl sok időt fordítanak mindketten a munkájukra? Ha az amerikai sajtóban megjelent beszámolók alapján kellv álaszolnunk erre a kérdésre: igen. És épp ez lehet az oka, hogy a családtól távol töltött idő, a munkára való összpontosítás miatt megromlott a pár házassága. Jelenleg állítólag mindketten a sűrű munkabeosztásuk szerint élnek, és a karrierjükre koncentrálnak.

Az életük 90 százalékát töltik külön.
Az életük 90 százalékát töltik külön. Profimedia/RedDot

Ahogy egy bennfentes az OK magazinnak elmondta, állítólag Amalnak és Georgenak nagyon kevés ideje jut egymásra: "Életük 90 százalékát két nagyon különböző világban élik". Állítólag ez vezethetett odáig, hogy a kapcsolatuk a szakítás szélére került.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés