Hirdetés
Hirdetés

Rekordszámú szavazat: íme az Inspiráló Nők Gála díjazottjai - Keleti Ágnes életműdíjat kapott

Szerda este ötödik alkalommal díjazta a Femcafe.hu az Inspiráló Nőket. Az Inspiráló Nők Estjén a Magyar Zene Házában adták át a díjakat a nyerteseknek, ahol a jelöltek mellett felvonult a sztárvilág színe-java.

A legifjabb és a legidősebb győztes között 89 év a korkülönbség, mivel most először adták át az Inspiráló Nők Életműdíját, amit az ötszörös olimpiai bajnok tornásznak, Keleti Ágnesnek ítéltek, így minden korosztály képviseltette magát a díjazottak között. November 29-án a Magyar Zene Házában rendezték meg a Femcafe.hu Inspiráló Nők Díjának gálaestjét, ahol a portál olvasóinak szavazatai alapján hét kategóriában adtak át elismeréseket. A nagyszabású estély házigazdái Nagy Réka és Gönczi Gábor voltak, és olyan sztárfellépők előadása színesítette a gála programját, mint Pápai Joci, Radics Gigi és Nika duettje, Tóth Gabi, valamint Zséda és Dolhai Attila kettőse.

A Femcafe.hu csapatával a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy a honi díjátadóktól eltérően nem ismert embereket, influenszereket díjazunk, hanem olyan, szakmájukban, mindennapi életükben kiemelkedő teljesítményt nyújtó nőket, akik maximálisan megérdemlik, hogy reflektorfénybe kerüljenek, hiszen eredményeikkel, tetteikkel, alkotásaikkal mindannyiunkat inspirálhatnak. – nyilatkozta Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője, aki azt is elárulta, hogy most először volt olyan jelölt a díj fennállása óta, aki egymaga közel 11 ezer szavazatot szerzett.

Hét kategóriában díjazták az inspiráló nőket.
Hét kategóriában díjazták az inspiráló nőket. Fotó: Femcafe.hu/Kunos Attila

A díjátadó történetében most először adtak át Életműdíjat, amit a legsikeresebb magyar tornász, az ötszörös olimpiai bajnok Keleti Ágnes kapott. Az idén 102 éves bajnokot az otthonában látogatta meg és adta át a Femcafe.hu elismerését Németh S. Szilárd, a médiapartner ATV Csoport vezérigazgatója. A hét kategória díjazottjai mellett az esemény másik médiapartnere, a TV2 Csoport átadta a Gecse Vivien, hírigazgató által megálmodott „TV2 Inspiráló Nők Mentorprogram” különdíját a 13 éves Sávolt Karolinának, akit egy éven keresztül kommunikációs megjelenésekkel támogat.

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény - Suga Paulina cukrász, oktató
A leginspirálóbb hétköznapi hős - Dr. Csuka Dorottya, molekuláris biológus kutató
A leginspirálóbb designer - Csuporné Angyal Zsuzsa, népi iparművész, a Kresz Mária Alapítvány alapítója, szakíró, oktató
A leginspirálóbb ifjú sportoló - Ekler Luca paralimpiai, világ- és Európa-bajnok atléta
A leginspirálóbb fiatal tehetség - Sávolt Karolina, korunk egyik legifjabb alkotó festőművésze
A leginspirálóbb civil teljesítmény - Binda Nikoletta kutyás kutató, SPIDER mentőcsoport
A leginspirálóbb véleményvezér - Almási Fanni, Fanni "néni"; terapeuta, iparművész, Saffi D.A.Y terápiás program alapítója

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés