Hirdetés
Hirdetés

Ezek a legjobb természetes édesítőszerek

A természetes édesítőszerek kiváló alternatívák a finomított cukor helyett, mivel a legtöbb alacsonyabb kalóriatartalmú és egészségesebb választás. Most megmutatjuk a legjobb alternatívákat a természetes édesítőszerek közül:

1. Méz

A méz természetes édesítő, amely antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

Használható teában, kávéban, süteményekben és salátaöntetekben.

2. Agave szirup

Az agave szirup alacsonyabb glikémiás indexű, mint a cukor, így lassabban emeli meg a vércukorszintet.

Jó választás italok, joghurt, zabkása és sütemények édesítésére.

3. Juharszirup

A juharszirup gazdag, karamellás ízű, és antioxidánsokat tartalmaz.

Pancake-ekhez, palacsintákhoz, zabkásához és süteményekhez kiváló.

4. Stevia

Kalóriamentes: A stevia természetes édesítőszer, amely nem tartalmaz kalóriát, és nem emeli meg a vércukorszintet.

Felhasználás: Italokban, süteményekben és különféle ételekben használható. Vigyázz a mértékkel, mivel nagyon édes.

5. Kókuszcukor

Alacsony glikémiás index: A kókuszcukor lassabban emeli meg a vércukorszintet, és vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz.

Felhasználás: Kávéban, teában, süteményekben és főételekben is jól használható.

6. Datolyaszirup és datolyapaszta

Természetes édesség: A datolya természetes édességet biztosít, és tápanyagokban gazdag.

Felhasználás: Smoothie-kban, süteményekben, müzliben és energiaszeletekben.

7. Barna rizsszirup

Lassú felszívódás: A barna rizsszirup lassabban szívódik fel, így kisebb hatással van a vércukorszintre.

Felhasználás: Sütéshez, édesítéshez és főzéshez.

nyitókép: 123rf.com

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés