Hirdetés
Hirdetés

Ezek a legjobb filmek egy nyári mozizós estéhez

A nyári időszak tökéletes alkalom arra, hogy néhány könnyed és szórakoztató filmet nézzünk meg, akár a forró napokon a hűvös szobában, akár egy esti szabadtéri vetítésen. 

Klasszikus nyári filmek

Grease (1978)

A zenés film, amely bemutatja Danny és Sandy nyári szerelmét és a gimnáziumi évüket. Ikonikus dalok és táncjelenetek teszik felejthetetlenné.

Dirty Dancing (1987)

Baby és Johnny története, amely egy nyári tánctáborban játszódik. A film tele van szenvedéllyel, tánccal és ikonikus jelenetekkel.

Stand By Me (1986)

Egy klasszikus film négy fiúról, akik egy holttest keresésére indulnak. A nyári kaland örökre megváltoztatja életüket.

Jaws (1975)

Steven Spielberg klasszikusa, amely egy halálos cápa támadásait mutatja be egy nyári üdülőhelyen. Izgalmas és feszültséggel teli.

Modern nyári filmek

Mamma Mia! (2008)

A film tele van ABBA slágerekkel, és egy görög szigeten játszódik, ahol egy fiatal nő az apja kilétére próbál rájönni. Könnyed és szórakoztató.

The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

Négy barátnő története, akik egy különleges nadrágot osztanak meg egymással, miközben különböző nyári kalandokat élnek át.

Call Me by Your Name (2017)

Egy gyönyörűen megfilmesített történet az első szerelemről, amely egy olasz nyári vakáción bontakozik ki. Érzékeny és érzelmekkel teli.

Spider-Man: Far From Home (2019)

Peter Parker európai nyaralása, amely azonban nem telhet el akció nélkül. A film könnyed szórakozást nyújt a Marvel rajongóknak.

Családi nyári filmek

The Sandlot (1993)

Egy csapat fiú nyári kalandjairól szól, akik együtt baseballoznak és különféle csínytevéseket követnek el. Nosztalgikus és szórakoztató.

Finding Nemo (2003)

Egy animációs kalandfilm, amely Nemo, a kis bohóchal eltűnéséről és apja kereséséről szól. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt élvezetes.

Romantikus nyári filmek

500 Days of Summer (2009)

Tom és Summer története, amely nem egy hagyományos szerelmi történet. A film vicces és szívbemarkoló pillanatokat kínál.

Before Sunrise (1995)

Egy utazó pár egy éjszakát tölt Bécsben, beszélgetve és felfedezve a várost. Intellektuális és romantikus.

Vígjátékok

National Lampoon's Vacation (1983)

A Griswold család nyári autós vakációja tele van humorral és kalamajkával. Egy igazi klasszikus családi vígjáték.

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Peter egy hawaii üdülőhelyre utazik, hogy elfelejtse ex-barátnőjét, de nem várt helyzetekbe keveredik. Könnyed és vicces.

Drámák és kalandfilmek

Adventureland (2009)

Egy fiatal fiú nyári munkája egy vidámparkban, ahol különféle tapasztalatokra és barátságokra tesz szert. Érzékeny és humoros.

The Way Way Back (2013)

Egy tinédzser fiúról szól, aki egy vízi vidámparkban talál munkát és barátokat egy nyári vakáció alatt. Megható és vicces.

nyitókép:123rf.com

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés