Hirdetés
Hirdetés

Ezek a celebek viselték a legkülönlegesebb gyémántokat

Néhány híresség hihetetlenül ritka és különleges gyémántokat viselt, gyakran nagy vörös szőnyeges eseményeken, a leghíresebb ékszermárkák drágaköveiben csillogtak:

  • Beyoncé – 2021-ben viselte az ikonikus Tiffany Yellow Diamond-ot, amely 128,54 karátos. Ezt a történelmi gyémántot 1877-ben fedezték fel, és ez az egyik legnagyobb sárga gyémánt, amit valaha találtak. Beyoncé a negyedik személy, aki viselte, Audrey Hepburn után.

  • Lady Gaga – A 2019-es Oscar-gálán viselte ugyanezt a Tiffany Yellow Diamond-ot, amikor átvette díját a Csillag születik című filmért. Ez a gyémánt, amelyet körülbelül 30 millió dollárra értékelnek, vintage eleganciát kölcsönzött fellépésének.

  • Elizabeth Taylor – A Taylor-Burton Diamond az egyik leghíresebb Hollywoodban. Ez a 68 karátos körte alakú gyémánt Richard Burtontól kapott ajándék, és az ikonikus szerelmi történetük szimbóluma lett.

  • Jennifer Lopez – 2022-ben viselte zöld gyémánt eljegyzési gyűrűjét, amely egy ritka, színes gyémánt típus. Az értéke több mint 5 millió dollár, és a zöld gyémántok rendkívül ritkák, így ez egy különleges darab a hírességek ékszerei között.

  • Kim Kardashian – A 2018-as Met Gálán viselte a smaragdvágású Lorraine Schwartz gyémántot, amely egy hatalmas, 20 karátos eljegyzési gyűrű volt Kanye Westtől, körülbelül 4 millió dollár értékben.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés