Hirdetés
Hirdetés

Ez a teendőd, ha utálod a karácsonyi ajándékod

Ha olyan meglepi kerül holnap a fa alá, amivel abszolút semmit sem tudsz kezdeni, akkor ne ess kétségbe. Most olyan tippeket hoztunk neked, amivel biztosan szuper megoldást találsz majd a kérdéses aji elhelyezésére.

Csere

Ha esetleg ruháról van szó, akkor az a legegyszerűbb, ha azt mondod, hogy nem jó a méret és kicseréled egy olyan darabra, ami tetszik. A legtöbb ajándékozó ruha esetében megtartja a blokkot pont az ilyen problémák miatt. Ha perfümről, vagy bármilyen beauty cuccról van szó és azt mondják, hogy kicserélheted, akkor hivatkozz arra, hogy az adott termék már megvan a kollekciódban.

Adomány

Igen, csúnya dolog ajándékot továbbadni, viszont a jó cél érdekében ez a szabály felülírható. Ha rendszeresen adományozol ruhát a rászorulóknak, akkor a karácsonyi ajidad is felajánlhatod egy jobb célra és biztosan meg fogja találni a gazdáját.

Új otthon

Ha esetleg van a szüleidnél a mai napig szobád, akkor nyugodtan 'odaköltöztetheted' az ajándékodat és még az is lehet, hogy a szüleid örömmel használják. Amikor pedig ott vagy, akkor láthatod benne a kedves gesztust, viszont a saját lakásodban nem foglalja a helyet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés