Hirdetés
Hirdetés

Ez a teendőd, ha megbántad a tetoválásod

Fiatalon sok hülyeséget csinál az ember, simán előfordulhat, hogy te is megbántad egy korábbi impulzív varratásod. Vannak, akik életük szerelmével csináltatnak valami közös cukiságot, majd egy csúnya szakítás következtében teljesen kétségbe esnek. Az is előfordulhat, hogy csak simán ráuntál a mintára, vagy letisztultabb lett a stílusod. Most a legnépszerűbb módszereket mutatjuk be, amik közül válogathatsz.

Lézer

Ma már szinte mindenkinek van olyan ismerőse, aki éppen aktívan lézereztet egy tetkót. Ez a beavatkozás az egyik legnépszerűbb a szépségiparban. Nem kell megíjedned, hogy az elején nagyon csúnya az eredmény ugyanis, ha aktívan jársz, akkor szinte nyom nélkül eltüntethető a varrás.

Smink

Ha esetleg az ajkadat, vagy szemöldöködet tetováltattad ki és rosszul sikerült, akkor ezt megfelelő árnyalatú sminktermékekkel simán tudod javítani. Ha pedig egy konkrét tetkóddal van problémád, akkor ameddig eldöntöd, hogy mi legyen a sorsa csak simán alapozd le egy magas fedésű korrektorral és búderezd.

Átalakítás

Az is előfordulhat, hogy nem vagy elégedett a végeredménnyel, vagy csak meguntad a mintát. Mindenképpen új szakembert keress a minta áttervezéséhez és előtte alaposan csekkold le a művészt az Instán.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés